Наш сімейний форум

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Наш сімейний форум » Тестовый форум » УЗД серця


УЗД серця

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Шукала для бабусі хорошу приватну клініку, де можна зробити УЗД серця, спробувала набрати через гугл пошук ехокардіографія львів гугл видав багато магазинів, але я вибрала medialt довірилась відгукам.Дуже задоволена, адже лікарі справжні професіонали.

0

2

Так, прочитал конечно, но остались вопросы, что тут сказать - надо гуглить

0

3

Мене цікавить, де краще всього зробити рентген в Хмельницькому для отримання надійних результатів і які переваги це має порівняно з іншими медичними центрами в місті? Мені важлива якість обслуговування та точність діагнозу.

0

4

Медичний центр Ультрадіагностика в Хмельницькому https://mrt-ct.com.ua/renthen надає послуги з рентгенографії на вищому рівні. І них центр оснащений сучасним обладнанням, що гарантує високу якість та точність діагнозу. А фахівці - професіонали з великим досвідом у сфері медичної діагностики. Відмінною рисою Медичного центру Ультрадіагностика є зручність та швидкість обслуговування, а все тому, що вони пропонують онлайн запис на прийом, що дозволяє значно заощадити ваш час. Крім того, ви можете зробити рентген в центрі безкоштовно, якщо у вас є направлення від лікаря.

0


Вы здесь » Наш сімейний форум » Тестовый форум » УЗД серця